مشاوره رفع اختلال خواب

بسیاری از افراد ممکن است در طول زندگی خود دچار مشکلاتی چون تغییر ساعت خواب یا زمان آن شوند. مشکلات خواب از قبیل کم خوابی یا چرت زدن های گاه و بی گاه در روز می تواند بر روی عملکرد افراد تاثیر گذار باشد. این علائم، نشانه هایی از اختلال خواب  در افراد است که می تواند بر عملکرد آن ها تاثیر بگذارد. عوامل مختلفی سبب ایجاد این نوع اختلال در افراد می شود. افراد در صورتی که زودتر برای درمان این بیماری اقدام نکنند، شرایط و وضعیت برای آن ها وخیم تر خواهد شد.

در برخی از افراد گاها این موضوع پیش می آید که بعد از گذراندن یک روز طولانی و سخت و با تحمل تنش و اضطراب به صورت گسترده زمان استراحت با مشکلاتی چون مشکلات خواب رو به رو شوند. این موضوع در کوتاه مدت می تواند ناشی از خستگی یا فشار های روزمره زندگی باشد؛ اما اگر این موضوع به طور طولانی مدتی زندگی ما را تحت تاثیر قرار دهد، اختلال خواب محسوب می شود و باید هر چه سریع تر توسط یک پزشک تحت درمان قرار گیرد. 

رفع بد خوابی با مشاوره

برای بسیاری از افراد این پرسش مطرح می شود که برای درمان خواب به چه پزشکی مراجعه کنیم؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت که اختلال خواب هم به وسیله دارو و هم با جلسات مشاوره قابل درمان است. بنابراین افراد می توانند به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کرده و تحت درمان قرار گیرند.

 درمان اختلال خواب با طب سنتی در گذشته امری رایج بود، به طوری که افراد به وسیله داروها و دمنوش های گیاهی سعی بر درمان این بیماری داشتند. در برخی موارد مصرف دارو های گیاهی درمان را امکان پذیر می کرد؛ اما این روش باید در دوره درمانی طولانی تری انجام می شد. امروزه نیز افراد برای درمان اختلال خواب به سراغ طب سنتی می روند؛ اما چون راه طولانی است و نتیجه به تدریج اتفاق می افتاد، از ادامه مسیر دلسرد می شوند و به دنبال یک راه کوتاه برای درمان می گردند.

درخواست رزرو آنلاین مشاوره

برای رزرو وقت مشاوره و ارتباط با مشاوران ما می‌توانید از طریق فرم زیر اقدام فرمایید تا در سریع ترین زمان ممکن مشاوران ما با شما ارتباط برقرار کنند.

علل اختلالات خواب

عوامل و دلایل متفاوتی بر بروز این اختلال روانی دخالت دارند و می توانند بر روی آن تاثیر بگذارند. از عمده ترین دلایل بروز این نوع اختلال می توان به استرس و افسردگی اشاره کرد. استرس علاوه بر تاثیر بر روی خواب بر عملکردهای دیگر بدن نیز تاثیر گذار است. بنابراین نباید از آن غافل شد. اختلال خواب اگر در زمان مناسب درمان نشود و ریشه های اصلی علت آن ناشناخته بماند، می تواند مشکلات زیادی را برای افراد به وجود آورد. یکی از مشکلات شب ادراری یا تکرر ادرار شبانه در کودکان و بزرگسالان است. بنابراین افراد باید سریع ترین راه را برای درمان اختلالات خواب پیدا کنند تا در طولانی مدت این موضوع مشکلات دیگری را برای آن ها به وجود نیاورد.

میان افسردگی و اختلال خواب ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. افسردگی از دیگر بیماری های روانشناختی است که می تواند بر روی خواب افراد تاثیر بگذارد. افراد مبتلا به افسردگی همواره با مشکلاتی چون بی خوابی مواجه هستند، بنابراین سعی می کنند با مصرف داروهای خواب آور ساعاتی را استراحت کنند. در این زمان دارو شاید بتواند گزینه راحتی برای یک خواب چند ساعته باشد؛ اما در طولانی مدت نمی تواند برای درمان اختلالات خواب موثر باشد. بنابراین افراد باید هم برای درمان افسردگی و هم برای درمان اختلال خواب باید به یک مشاور خوب مراجعه کنند.

علل اختلالات خواب

اختلال خواب در افراد فقط به شکل کم خوابی دیده نمی شود و به شکل های مختلف نیز بروز می کند. در ادامه قصد داریم شما را با انواع اختلال خواب و چگونگی تاثیر آن ها بر عملکرد افراد در کار های روزمره آشنا کنیم.

کم خوابی

معمول ترین و شایع ترین نوع اختلال خواب همانطور که قبل تر هم گفتیم کم خوابی یا بی خوابی است. افراد مبتلا به این اختلال ساعات کمی از شبانه روز را به خواب اختصاص می دهند یا به طور قطع در طول شبانه روز هیچ گونه خواب و استراحتی ندارند. مشکلات خواب در این افراد در طولانی مدت عملکرد آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد و بر بازدهی آنها نیز تاثیر گذار است. عوامل متعددی چون اضطراب، عوامل تنش زا و مشکلات هورمونی می توانند بر این نوع از اختلال تاثیر گذار باشند. بنابراین این نوع اختلال باید هر چه سریعتر درمان شود چرا که می تواند سیستم ایمنی بدن این افراد را تحت تاثیر قرار دهد.

حمله خواب

حمله خواب از دیگر انواع اختلالات خواب است. این نوع اختلال در عموم مردم با نام بختک شناخته می شود. فرد درگیر با این نوع اختلال نمی تواند مدت زمانی پس از بیدار شدن توانایی حرکت داشته باشد، چرا که این عارضه در مدت زمان کوتاهی از خواب موجب فلج مغزی فرد می شود. این اختلال در افراد می تواند به سبب خستگی و فشار به وجود آید. در افراد مبتلا به بیماری ام اس این نوع حملات به طور دائم اتفاق می افتد. این بیماری بر عملکرد دستگاه عصبی و حرکتی آن ها تاثیر گذار است.

خواب پریشی

دندان قروچه، حرف زدن در خواب، کابوس و انجام کارهای عجیب به هنگام خواب از علائم و نشانه های خواب پریشی است. افراد با عوامل متفاوتی به این اختلال مبتلا می شوند. در صورتی که این نوع اختلال در طولانی مدت توسط یک پزشک متخصص درمان نشود در طولانی مدت امکان بروز حرکات عجیب و غیر قابل کنترل در آن ها وجود دارد.

باز کردن چت
نیاز به کمک دارید؟
سلام
چطور میتونم کمکتون کنم؟