اختلالات خوردن در افراد و به وجود آمدن این بیماری میتواند دلایل و عوامل خاصی داشته باشد. یکی از عوامل به وجود آمدن کم اشتهایی و تمرین های بیش از حد در افراد به وجود آمدن الگوهای رفتاری و زندگی های غرب زده است. در غرب اهمیت به تناسب اندام و لاغری بیش از حد سبب شده این موج درونی و این اختلالات روانی در افراد به وجود آید که وزن کمتر زیبایی ظاهری زیادی بر روی افراد می گذارد. افراد برای داشتن لاغری و یک تناسب خوب تلاش میکند که با نخوردن و کم اشتهایی و یا تمرین های هوازی بیش از حد این اندام را خوب حفظ نماید. شاید به نظر بسیاری از افراد این راهکار برای زندگی سالم بسیار خوب و مفید باشد در صورتی این موضوع صحیح است که افراد علاوه بر تمرین ها و ورزش های هوازی که انجام میدهند تغذیه مفید و سالم هم داشته باشد اما اگر افراد کم اشتها باشند و غذای کافی و انرژی کافی دریافت نکند از نظر جسمانی بدن آنها ضعیف خواهد شد و زندگی ناسالمی پیدا خواهند کرد.
در افراد پرخور ما شاهد وجود عوامل روانشناختی هستیم که سبب به وجود آمدن پرخوری بیش از حد یا انباشته شدن مقدار زیادی غذا آن هم با انرژی زیاد در بدن افراد هستیم. در واقع به وجود آمدن غذاهای پرکالری و پر انرژی در این موضوع بی تاثیر نبوده اند. افراد برای کاهش استرس ها و عوامل درونی که نمیتواند آنها را سرکوب کند و برای یافتن آرامش آسانترین راه یا همان خوردن را انتخاب می کنند. خوردن بیش از اندازه غذا می تواند این عوامل استرس زا را از درون سرکوب کند البته باید توجه داشت که میتواند نتایج باور نکردنی بر روی ظاهر افراد بگذارد چاقی از جمله نتایجی است که پرخوری در ظاهر آنها ایجاد می کند. افراد ممکن است پس ازپرخوری شدید با ایجاد یک ظاهر ناخوشاینده بدور از تناسب دچار اختلالات دیگری چون اختلال افسردگی شوند این دو اختلال هر دو قابل درمان هستند البته باید زمان درمان و نوع درمان آنها را جدی گرفت واز درمان آنها غافل نشد. شما می توانید برای درمان اختلال بی اشتهایی یا پرخوری به سایتbato24.com مراجعه کنید. مشاوران این مجموعه می توانند بهترین خدمات را در این زمینه ارائه دهند.
عامل آخر و عامل دیگری که بر اختلالات خوردن تاثیر گذار است ساختار مغز و ژنتیک افراد است تحقیقات نشان می دهد که ژنتیک تاثیر بسیاری در اختلال خوردن دارد میتواند از مهمترین عوامل این نوع اختلال در افراد باشد پس نباید ژنتیک را جدی نگرفت.