مشاوره دو قطبی

اختلال یا بیماری دو قطبی، یکی از بیماری های شایع با منشا ژنتیکی است. این بیماری بر روی خلق و خوی افراد و رفتار آنها تاثیر گذار است. خلق و خوی افراد مبتلا به این بیماری به صورت دوره درحال تغییر است به این شکل که بیمار در مدت زمان متفاوت در حالت افسردگی یا سرخوشی به سر می برد. مدت زمان این دوره ها می تواند بین یک هفته تا چند ماه متغییر باشد. مدت زمان دوره افسردگی و مانیا در هر فرد، نسبت بیماری و شدت آن متغیر است. مراجعه به مشاوره دو قطبی  و گذراندن دوره درمان برای افراد می تواند برای غلبه به این بیماری بسیار مفید باشد چنانچه افراد به موقع برای درمان این بیماری اقدام کنند سریعتر بهبود پیدا خواهند کرد و به زندگی با آرامش دست می یابند.

رضا کاظمی نیاز

بسیار از مشاوره های ارزشمند استاد و دکتر گرانقدر نعماوی زاده ممنونم و توانستم با مشاوره های ایشان بسیاری از مشکلات بزرگ زندگی خودم را رفع کنم.

محمد مرادی اصل

بسیار از مشاوره های ارزشمند استاد و دکتر گرانقدر نعماوی زاده ممنونم و توانستم با مشاوره های ایشان بسیاری از مشکلات بزرگ زندگی خودم را رفع کنم.

رضا حاتمی کیانی

بسیار از مشاوره های ارزشمند استاد و دکتر گرانقدر نعماوی زاده ممنونم و توانستم با مشاوره های ایشان بسیاری از مشکلات بزرگ زندگی خودم را رفع کنم.

منشا بیماری دو قطبی

نشانه های وجود این بیماری و اختلال می توانند در سنین نوجوانی مشاهده شوند و در برخی موارد ممکن است که با استرس ها یا علائم دوران بلوغ اشتباه گرفته شوند. بنابراین تشخیص این بیماری در این سنین بسیار سخت تر خواهد بود و در صورت تشخیص نادرست روانشناس می تواند اوضاع را وخیم تر کند. پیشنهاد ما به شما مراجعه به سایت Bato24.com برای کسب اطلاعات درباره میزان خدمات این مجموعه و نحوه گرفتن مشاوره دو قطبی است. مشاوران و متخصصان ما می توانند به راحتی شما را در زمینه مشاوره دو قطبی و دیگر خدمات یاری رسانند علاوه بر آن مراجعه به یک روانشناس و متخصص با تجربه بر روند  بهبودی شما تاثیر گذار خواهد بود.

علت بیماری دو قطبی و علائم آن

یکی از علل مهم در بروز بیماری دو قطبی ژنتیک است اما عملکرد یا ساختار فیزیولوژیکی نیز در به وجود آمدن این اختلال بی تاثیر نیست. تمامی موارد گفته شده می توانند دلیلی برای به وجود آمدن این بیماری باشند اما تحقیقات در این زمینه دلیل قطعی برای بروز این بیماری پیدا نکرده است. در برخی از افراد عوامل تنش زا یا استرس زا می تواند با تاثیرگذاری بر روی ژن نهفته این بیماری سبب بروز آن در انواع مختلف شوند. مصرف مواد مخدر از گروه آمفتامین ها یا کوکائین نیز در ایجاد این بیماری بی تاثیر نیست.

راه تشخیص بیماری دو قطبی در سنین متفاوت با توجه به علائم مختلف، بسیار سخت و دشوار است. در برخی از این افراد به دلیل نبود سابقه و پیشینه خانوادگی گاها پزشک دچار تشخیص نادرست می شود و با تجویز دارو های اشتباه سبب بدتر شدن وضعیت و روند بهبودی فرد می گردد. به همین دلیل است که بسیاری از بیماران از مراجعه به مشاوره دو قطبی امتناع می کنند و نسبت به پزشکان بی اعتماد هستند. پزشک یا روانشناس فرد در ابتدا باید با مصاحبه بالینی بیمار سابقه خانوادگی و علائم بیمار را چک کنند و سپس بر اساس آن نسبت به درمان فرد اقدام کنند.

درخواست رزرو مشاوره دو قطبی

برخی از علائم و بیماری ها می توانند سبب تشخیص نادرست بیماری دوقطبی توسط پزشک شوند. علائمی چون پرخوری، بیش فعالی و اعتیاد از مواردی هستند که گاها سبب دشوار نمودن تشخیص پزشک یا تشخیص نادرست پزشک شوند. بیمارانی که در دوره افسردگی به پزشک مراجعه می کنند.

علائم دوره مانیا در اختلال دو قطبی

علائم و نشانه های زیادی وجود دارند که نشان می دهند فرد مبتلا به این اختلال است در واقع اگر حتی گاها سه مورد از این علائم و نشانه ها در افراد وجود داشته باشد فرد مبتلا به اختلال دوقطبی و در دوره مانیا قرار دارد و باید برای درمان به مشاوره دو قطبی مراجعه کند. در ادامه قصد داریم برخی از  این علائم و نشانه ها را بررسی کنیم.

در دوره مانیا افراد احساس سرخوشی بی اندازه دارند و دائما از انرژی زیادی برخوردارند. البته در برخی از افراد گذراندن این دوره می تواند با پرخاشگری و تحریک پذیری همراه باشد؛ بنابراین شرایط قرار گیری در این دوران در افراد مبتلا به اختلال دو قطبی متفاوت است. بسیاری از افراد در این دوره بسیار پرحرفی می کنند و دائما در حال صحبت کردن هستند و از این کار لذت می برند. در این شرایط اگر کسی صحبتشان را قطع کند یا مانع حرف زدن آنها شوند زود عصبانی و پرخاشگر می شوند.

ریسک پذیری بالا و تصمیم گیری ناگهانی از دیگر علائمی هستند که افراد مبتلا به این اختلال انجام می دهند. این موارد برای این افراد می تواند نتایج جبران ناپذیری به بار آورند. گرفتن تصمیم های ناگهانی و ریسک پذیری بالا بدون در نظر گرفتن عواقب، شکست های زیادی به دنبال خواهد داشت که همین شکست ها می تواند در طولانی مدت سبب سرخوردگی فرد بیمار شود. بنابراین افراد برای بهبودی و جلوگیری از وخیم شدن اوضاع باید به مشاوره دو قطبی مراجعه کنند تا هر چه سریعتر این بیماری را با مشاوره و در شرایط راحت تر پشت سر بگذارند.

افراد مبتلا به اختلال دو قطبی در دوره مانیا در صورتی که به مشاوره دو قطبی  و روانشناس مراجعه نکنند در مراحل بالاتر ممکن است به اعتیاد دچار شوند؛ چرا که این افراد مثل بمب ساعتی هستند که هر لحظه امکان انفجار آنها وجود دارد. تمایل مصرف مواد مخدر یا انجام اعمال پرخطر  از دیگر علائمی هستند که در این دوره از مانیا مشاهده می شود. در صورت عدم درمان به موقع این بیماری فرد علاوه بر دو قطبی ممکن است با اعتیاد دست و پنجه نرم کند؛ پس بهتر است که افراد مبتلا به این بیماری هر چه سریعتر برای درمان این بیماری اقدام کنند.

علائم دوره افسردگی در اختلال دو قطبی

افراد مبتلا به بیماری دو قطبی در دوره افسردگی نسبت به دوره مانیا انرژی و سرخوشی کمتری دارند. اغلب تمایلات افراد به عوامل مختلف در این دوره کاهش می یابد. افراد به دلیل کاهش اشتها یا نداشتن تمایل به غذا به میزان زیادی وزن کم می کنند. میزان انرژی با توجه به مصرف مواد خوراکی هم تبعا کاهش می یابد و افراد گاها از مشکلات مربوط به خواب رنج می برند. برخی از این افراد در طول روز خواب هستند و برخی مشکل بی خوابی دارند.

باز کردن چت
نیاز به کمک دارید؟
سلام
چطور میتونم کمکتون کنم؟