اختلاف دو قطبی

از جمله مهم ترین اختلالات روانی باید اختلال دو قطبی را نام برد. این بیماری شمشین بیماری در درجه بندی اختلالات روانی قرار دارد که می تواند کل جهان را به سمت نابودی و ضعف سوق دهد. اغلب افراد این بیماری را ضعف شخصیتی معرفی می کنند و تصور می کنند هر کسی که ضعف در تصمیم گیری، ثبات اخلاقی و رفتاری دارد، دچار اختلال دو قطبی است؛ اما باید گفت این بیماری تاثیرات مختلفی بر روان عملکرد بیمار دارد. بنابراین تنها نشانه آن ثبات شخصیتی نیست و بهتر است برای شناخت این اختلال مطالعات بیشتری انجام داد.

درمان بیماری دو قطبی با تشخیص پزشک و استفاده از داروهای مختلف قابل انجام است، حتی در دوره های خفیف شما می توانید با جلسات مشاوره این بیماری را کنترل کرده و در نهایت آن را متوقف کنید. از این رو مجموعه باتو24 با همراهی تیم مجرب خود روش های درمانی متفاوتی را برای شما در نظر گرفته تا بتوانید با علم بهتری این بیماری را سریعا تشخیص داده و در نهایت درمان کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر یا حتی تعیین وقت مشاوره می توانید از طریق سایت Bato24.com اقدام نمایید.

آیا اختلال دو قطبی قابل درمان است؟

اختلال دو قطبی مانند سار اختلالات روانی و روانشناختی قابل درمان است؛ اما به شرط آنکه به موقع انجام شود. این اختلال بر اثر عوامل محیطی، فیزیکی و ژنتیکی ایجاد می شود. بنابراین دوره های مختلفی برای مراجعه به پزشک وجود دارد تا شما بتوانید سریعا بیماری را تشخیص داده و برای درمان آن اقدام کنید؛ اما توجه داشته باشید که در هر فرد این بیماری می تواند با ویژگی های خاصی ظاهر شود و متفاوت باشد، از این رو تشخیص بیماری باید بر اساس آزمایش های مختلف انجام شود.

همچنین این بیماری دارای انواع مختلفی است که در حالت کلی آن را در دو نوع دسته بندی می کنند:

  • نوع ۱: مانیا که می تواند همراه با افسردگی نیز باشد.
  • نوع ۲: هایپومانیا که حالتی خفیف از مانیا همراه با افسردگی است.

بنابراین نوع درمان می تواند بر اساس سطح بیماری نیز متفاوت باشد که البته با توجه به شرایط جسمانی، سبک زندگی و روحیه فرد روش های درمان در هر بیمار با دستورالعمل های مختلفی قابل اجرا می باشد.

آیا اختلال دو قطبی ارثی است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که اختلالات روانی و روانشناختی اغلب یک عامل ژنتیکی دارند؛ اما در هر بیماری میزان دخالت ژنتیک در ابتلا به آن اختلال متفاوت است. در برخی موارد ژنتیک عامل اصلی است و در برخی موارد تاثیر بسیار کمی دارد. بنابراین در خصوص اختلال دو قطبی وضعیت چگونه است؟

در خصوص ابتلا به بیماری دو قطبی متاسفانه عوامل ژنتیک و ارث جزء مهم ترین عوامل هستند. در واقع ژنتیک به قدری در این بیماری دخالت دارد که اغلب پزشکان برای تشخیص آن ابتدا سابقه بیماری دو قطبی را در اعضای خانواده فرد بررسی کرده و سپس به سراغ سایر آزمایش ها می روند.

درخواست رزرو آنلاین مشاوره

برای رزرو وقت مشاوره و ارتباط با مشاوران ما می‌توانید از طریق فرم زیر اقدام فرمایید تا در سریع ترین زمان ممکن مشاوران ما با شما ارتباط برقرار کنند.

عوامل تشدید دهنده این اختلال چیست؟

عدم مصرف به موقع داروها

عدم رعایت زمانبندی مصرف داروها می تواند دوره های این بیماری را تشدید کند و سطح بیماری را بالا ببرد که در حالت روند درمان را کند می کند.

عدم حضور به موقع در جلسات روان درمانی

شرکت در جلسات روان درمانی مانند مصرف داروها، اثر پذیری خاصی در بهبود این بیماری دارد. بنابراین رعایت زمانبندی جلسات و اجرای نکات گفته شده یکی از مهم ترین عوامل در تسریع روند درمان است.

عوامل محیطی

قرار گرفتن در محیط های استرس زا، مواجه با سختی های زندگی، بروز حوادث عاطفی چون شکست عشقی، از دست دادن عزیزان و … از جمله عوامل محیطی هستند که گاها غیر قابل کنترل می باشند؛ اما به کمک راهنمایی های مشاور می توانید راحت تر از این مسیرهای چالش برانگیز عبور کنید.

مصرف مواد مخدر

مواد مخدر با تحریک ذهن و اثر گذاری روی عملکرد فرد یک از مهم ترین عوامل بروز اختلالات دو قطبی معرفی می شوند که باید در دوره درمان از مصرف آن ها خودداری کرد.

باز کردن چت
نیاز به کمک دارید؟
سلام
چطور میتونم کمکتون کنم؟